Otvorene pozicije

na lokaciji od kuće

Spremni ste da radite na rešenjima koja menjaju svet? Mi radimo na stvarnim problemima iz domena poljoprivrede, gradeći platfoformu koja će poljoprivredu zauvek promeniti na bolje.

Pridružite nam se
na lokaciji od kuće

Da li je besprekoran kvalitet softvera Vaša strast? Sada imate priliku da se pridružite timu koji kreira visokokvalitetnu softversku platformu nove generacije koja ima za cilj da poljoprivredu zauvek promeni na bolje!

Pridružite nam se

Mehanizator

Novi Kneževac i Zrenjanin, Srbija
na lokaciji od kuće

Ako je poljoprivredna mehanizacija Vaša strast i ako imate želju za novim izazovima u ovoj oblasti, pridružite se timu koji kreira bolje sutra.

Pridružite nam se
na lokaciji od kuće

Da li maštate o tome da kreirate nove zdrave, održive i ukusne prehrambene proizvode na biljnoj bazi?

Pridružite nam se

Niste pronašli ponudu posla koji Vam odgovara?

Kako se naša kompanija konstantno razvija, uvek smo u potrazi za saradnicima na našim lokacijama u Sloveniji i Srbiji. Pozivamo Vas da nam pošaljete propratno pismo i svoju radnu biografiju na jobs@logineko.com.

PRIDRUŽITE SE NAŠOJ MISIJI

Zdravo! Tražimo talentovane pojedince koji imaju žarku želju da promene svet.

Naša misija je jednostavna: stvoriti održivi prehrambeni sistem koji vodi ka zdravoj hrani za sve ljude. I znate šta? Ne možemo sami – treba nam Vaša pomoć da to ostvarimo!

Ako ste spremni da se pridružite timu koji je vođen svrhom i koji je posvećen stvaranju stvarnog uticaja, ne tražite dalje. Želimo ljude koji dele naše vrednosti i spremni su da svojim veštinama i talentima doprinesu našem cilju.

NAŠE VREDNOSTI