Otvorene pozicije

Traktorista

Novi Kneževac, Srbija
na lokaciji od kuće

Ako je rad u oblasti organske poljoprivrede vaša strast i ako imate želju za novim izazovima, pridružite se timu koji kreira bolje sutra!

Pridružite nam se

Operater na doradi

Kanjiža, Srbija
na lokaciji od kuće

Želite li da doprinesete da naši organski proizvodi budu uskladišteni na najbolji mogući način, od žetve do isporuke?

Pridružite nam se

Računovođa

Zrenjanin, Srbija
na lokaciji od kuće

Želite uzbudljivu karijeru u kojoj ćete moći da pokažete stečeno obrazovanje, znanje i iskustvo? Na pravom ste mestu.

Pridružite nam se

Data Warehouse Developer

Slovenija ili Srbija
na lokaciji od kuće

Da li imate strast prema radu sa podacima, ali i razumevanju domena koji stoji iza njih? Da li volite organizovanje nesavršenih podataka iz različitih izvora kako biste ih učinili lako dostupnim korisnicima? Da li volite da kreirate izveštaje i dashboard-e na osnovu njih?

Pridružite nam se

Senior data inženjer

Slovenija ili Srbija
na lokaciji od kuće

Ne samo da ubiremo useve. Mi ubiremo i podatke! I to mnogo! Želite da radite sa stvarnim podacima rešavajući probleme stvarnog sveta?

Pridružite nam se
na lokaciji od kuće

Da li ste zainteresovani za dizajniranje i upravljanje sofverskim proizvodima i želite da radite na smislenim softverskim rešenjima koja imaju održivi uticaj na stvarni svet? Pridružite se našem timu u razvoju rešenja koja omogućavaju farmerima da proizvode zdravu hranu sa lakoćom i sa poštovanjem prema životnoj sredini.

Pridružite nam se
na lokaciji od kuće

Spremni ste da radite na rešenjima koja menjaju svet? Mi radimo na stvarnim problemima iz domena poljoprivrede, gradeći platfoformu koja će poljoprivredu zauvek promeniti na bolje.

Pridružite nam se

Niste pronašli ponudu posla koji Vam odgovara?

Kako se naša kompanija konstantno razvija, uvek smo u potrazi za saradnicima na našim lokacijama u Sloveniji i Srbiji. Pozivamo Vas da nam pošaljete propratno pismo i svoju radnu biografiju na jobs@logineko.com.

PRIDRUŽITE SE NAŠOJ MISIJI

Zdravo! Tražimo talentovane pojedince koji imaju žarku želju da promene svet.

Naša misija je jednostavna: stvoriti održivi prehrambeni sistem koji vodi ka zdravoj hrani za sve ljude. I znate šta? Ne možemo sami – treba nam Vaša pomoć da to ostvarimo!

Ako ste spremni da se pridružite timu koji je vođen svrhom i koji je posvećen stvaranju stvarnog uticaja, ne tražite dalje. Želimo ljude koji dele naše vrednosti i spremni su da svojim veštinama i talentima doprinesu našem cilju.

NAŠE VREDNOSTI

PARTNERSHIPS & MEMBERSHIPS