Otvorene pozicije

Koordinator kancelarije

Ljubljana, Slovenija
na lokaciji od kuće

Uzbuđeni ste da radite na različitim zadacima, da naše prostorije učinite ugodnima i da zajedno sa nama stvarate radno okruženje ispunjeno radošću?

Pridružite nam se
na lokaciji od kuće

Da li ste spremni da se pridružite timu koji je u potpunosti posvećen proizvodnji zdrave organske hrane i da doprinesete sigurnom i bezbednom radnom okruženju? Na pravom ste mestu!

Pridružite nam se

Data Warehouse Developer

Novi Sad, Srbija ili Ljubljana, Slovenija
na lokaciji od kuće

Da li imate strast prema radu sa podacima, ali i razumevanju domena koji stoji iza njih? Da li volite organizovanje nesavršenih podataka iz različitih izvora kako biste ih učinili lako dostupnim korisnicima? Da li volite da kreirate izveštaje i dashboard-e na osnovu njih?

Pridružite nam se

Senior produkt dizajner/menadžer

Ljubljana, Slovenija
na lokaciji od kuće

Da li ste zainteresovani za dizajniranje i upravljanje sofverskim proizvodima i želite da radite na smislenim softverskim rešenjima koja imaju održivi uticaj na stvarni svet? Pridružite se našem timu u razvoju rešenja koja omogućavaju farmerima da proizvode zdravu hranu sa lakoćom i sa poštovanjem prema životnoj sredini.

Pridružite nam se

Niste pronašli ponudu posla koji Vam odgovara?

Kako se naša kompanija konstantno razvija, uvek smo u potrazi za saradnicima na našim lokacijama u Sloveniji i Srbiji. Pozivamo Vas da nam pošaljete propratno pismo i svoju radnu biografiju na jobs@logineko.com.

PRIDRUŽITE SE NAŠOJ MISIJI

Zdravo! Tražimo talentovane pojedince koji imaju žarku želju da promene svet.

Naša misija je jednostavna: stvoriti održivi prehrambeni sistem koji vodi ka zdravoj hrani za sve ljude. I znate šta? Ne možemo sami – treba nam Vaša pomoć da to ostvarimo!

Ako ste spremni da se pridružite timu koji je vođen svrhom i koji je posvećen stvaranju stvarnog uticaja, ne tražite dalje. Želimo ljude koji dele naše vrednosti i spremni su da svojim veštinama i talentima doprinesu našem cilju.

NAŠE VREDNOSTI

PARTNERSHIPS & MEMBERSHIPS